לחם שולה

בלחם שולה כל הלחמים נעשים בעבודת יד (ברצינות. אין לנו מכשירים חשמליים במאפיה חוץ מהתנור). כל כיכר עוברת תהליך של בערך 30 שעות. לחם שולה היא מאפיה מקומית בבית זית שאופה לחמי מחמצת בריאים מקמחים מלאים אורגניים. כל הלחמים נאפים לפי הזמנה, כלומר לכל כיכר יש יעד. שני עקרונות עומדים מאחורי זה - הראשון הוא לאפות רק מה שצריך, להימנע מבזבוז וזריקה והשני הוא ההבנה שכיכר שמיועדת למישהו יש בה הרבה יותר כוונה ומשמעות מאשר סתם לאפות מאסה ולשים על מדף עלום. הככרות שוקלים כ-800 גרם (ברוב מאפיות הבוטיק כיכר שוקלת בין 450-500 גרם) ומגיעות פרוסות (אלא אם מבקשים שלא). בשולה עובדים רק עם קמחים מלאים ואורגניים של מנחת הארץ - בלי קמח לבן, בלי חומרים כימיים, בלי שמרים תעשייתיים, בלי סוכר. הכל טבעי, אמיתי וידני. אנחנו מאפיית low tech. הזמנות עושים תמיד עד יומיים לפני קבלת הלחם

מציג את כל 6 התוצאות